Ευχαριστήρια επιστολή του Δημοτικού Σχολείου Νέας Σελεύκειας

Share Button

Έχουμε τη χαρά να σας ανακοινώσουμε ότι το Δημοτικό Σχολείο Νέας Σελεύκειας, πιστό στους στόχους και τις στρατηγικές που έχει θέσει, συμμετείχε στους τελικούς αγώνες του 9ου Πανελλήνιου Διαγωνισμού F1 in Schools 2024 για Δημοτικά Σχολεία καταλαμβάνοντας την 10η θέση. Στους τελικούς συμμετείχαν 25 ομάδες από όλη την Ελλάδα, προερχόμενες από ιδιωτικά και δημόσια σχολεία.

Ως Διευθυντής του Δημοτικού Σχολείου Νέας Σελεύκειας αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω τον Δήμο Ηγουμενίτσας, το γραφείο REAL ESTATE του κ. Βαλάκου Σπυρίδων, το πρατήριο υγρών καυσίμων JET OIL του κ. Θωμάζου Σάββα, το κουρείο OLD SCHOOL BARBER SHOP και το ZERVAS WINERY του κ. Ζέρβα Γεώργιου, το Κτηνιατρείο PET MEDICAL της κ. Διαμάντη Στεφανίας, το ECONOMY MARKET του κ. Νικολάου Αντώνη, το Super Market «ΞΕΝΟΣ», την καφετέρια «Μαϊστράλι» του κ. Χατζηπέτρου Αλέξανδρου, την «ΤΥΠΟΡΓΑΝΩΣΗ» Μπλένταρ Χούμο Ο.Ε.,  το OPAP STORE του κ. Χρίστογλου Κωνσταντίνου, το OPAP STORE του κ. Κώστα Ελευθέριου, την καφετέρια «ΝΟΣΤΟΣ» του κ. Μαρκιανίδη Θεόδωρου, το «ΤΣΕΒΑΣ CAFE» του κ. Βλάχου Παρασκευά, το κατάστημα «ΜΠΛΕΤΣΑΣ» Μπλέτσας Γ. & Υιοί Ο.Ε., γιατί μετά από σχετικό αίτημά μας ανταποκρίθηκαν άμεσα και κάλυψαν τα έξοδα της μετάβασης των μαθητών του σχολείου μας καθώς και των συνοδών τους εκπαιδευτικών, οι οποίοι έλαβαν μέρος στους τελικούς αγώνες του 9ου Πανελλήνιου Διαγωνισμού F1 in Schools 2024 στην Αθήνα.

Θεωρούμε ότι η επένδυση στη γνώση και στην εκπαίδευση είναι πολύ σημαντική υπόθεση για τη χώρα μας τη συγκεκριμένη εποχή, καθώς μακροπρόθεσμα δημιουργεί πολλαπλασιαστικά αναπτυξιακά αποτελέσματα και ανταποδίδει ποικιλοτρόπως στην κοινωνία μας τις όποιες επιχορηγήσεις προσφέρονται.

Εκ μέρους του συλλόγου διδασκόντων του σχολείου μας ευχαριστούμε για μια ακόμα φορά για την προσφορά αυτή και ευελπιστούμε ότι και άλλοι φορείς της περιοχής μας θα ανταποκριθούν θετικά σε ανάλογες πρωτοβουλίες του σχολείου μας.

Ο Διευθυντής του Δημοτικού Σχολείου Νέας Σελεύκειας

Γεώργιος Κύλλας

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *