Ποδαρικό με το δεξί στο νέο πρωτάθλημα για τον Θεσπρωτό, 3-1 τον Ερμή Αμυνταίου

Share Button

Με το…δεξί ξεκίνησε την φετινή χρονιά ο Θεσπρωτός φθάνοντας σε μια άνετη επικράτηση με σκορ 3-1 κόντρα στον αξιόμαχο αλλά αδύναμο Ερμή Αμυνταίου.

Η ομάδα του Ρότσα, στην έκτη του χρονιά στον πάγκο του πλατανόφυλλου, έπαιξε όσο χρειαζόταν και με δύο γκολ στο πρώτο ημίχρονο κλείδωσε τη νίκη.

Με αμιγώς ελληνική ενδεκάδα παρατάχθηκε ο Θεσπρωτός.

Οι δύο νεαποκτηθέντες ξένοι του πλατανόφυλλου (Ντίας και Σεμπάστιαν Λα Τόρε) δεν είχαν δικαίωμα συμμετοχής καθώς δεν έφθασε εγκαίρως στα γραφεία του συλλόγου η βεβαίωση από την ΕΠΟ.

Ο Ροβίνας άνοιξε λογαριασμό

Οι γηπεδούχοι από το ξεκίνημα ανέλαβαν την πρωτοβουλία των κινήσεων δημιουργώντας 1-2 επικίνδυνες καταστάσεις στην αντίπαλη εστία στα πρώτα πέντε λεπτά.

Στο 12ο λεπτό η υπεροχή του πλατανόφυλλου καρποφόρησε. Ο Φώτης Ροβίνας έγινε τελικός παραλήπτης της μπάλας (αφού ευνοήθηκε από ορισμένες κόντρες) και με κοντινό πλασέ μέσα από την μικρή περιοχή έκανε το 1-0 ανοίγοντας λογαριασμό στο φετινό πρωτάθλημα. Ο κάπταιν του Θεσπρωτού κατευθύνθηκε στην εξέδρα και αφιώρωσε το γκολ στην κοπέλα του και την οικογένειά του.

Στο 19ο λεπτό οι γηπεδούχοι άγγιξαν το δεύτερο γκολ αλλά ο Μπούκτσης σταμάτησε με δυσκολία το σουτ του Τασιούλα ύστερα από υπέροχη εναλλαγή της μπάλας με τον Γούλα.

Στο 26ο λεπτό το δυνατό σουτ του Τσώτσου έφυγε πάνω από τα δοκάρια της εστίας του Μπούκτση.

Στο 27ο λεπτό οι φιλοξενούμενοι απείλησαν για πρώτη φορά αλλά ο Παγκράτης ήταν σε ετοιμότητα και έπεσε στην γωνία του διώχνοντας την μπάλα στο σουτ του Παπαδόπουλου.

Στο 39ο λεπτό ο Θεσπρωτός έφθασε και σε δεύτερο γκολ βάζοντας γερά θεμέλια νίκης. Ο Ράπτης πήρε την μπάλα από τα αριστερά, πάσαρε την κστάλληλη στιγμή στον Γούλα ο οποίος με ψύχραιμο πλασέ σε τετ-α-τετ νίκησε τον Μπούκτση πετυχαίνοντας το 2-0.

Στο ρελαντί το 3-0

Στην επανάληψη, οι γηπεδούχοι που φοράγανε ολόασπρες εμφσνίσεις διαφύλαξαν το προβάδισμα κάνοντας παράλληλα διαχείριση δυνάμεων καθώς βρισκόμαστε ακόμη στο ξεκίνημα της σεζόν.

Στο 58ο λεπτό ο Τασιούλας βρέθηκε μόνο απέναντι στον Μπούκτση πλασάροντας εύστοχα σε ρυθμό προπόνησης ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ σε 3-0.

Oι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να πετύχουν το γκολ της τιμής με τον Δούμτση στο 89ο λεπτό.

Διαιτητής: Μαργαρίτης (Κέρκυρα), Βοηθοι: Τάκος (Αιτωλοακαρνανία), Μπύρος (Ευρυτανία)

ΘΕΣΠΡΩΤΟΣ: Παγκράτης, Τσώτσος, Μόσχος, Σαράκης (75ο Ορφανός), Ντούκας, Οικονομίκος (75ο Σάλο Ασίμ, Μπάλλος (60ό  Γκόγκος), Τασιούλας, Γούλας (75ο Ζαφείρης), Ροβίνας (84ο Λώλος), Ράπτης.

ΕΡΜΗΣ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ: Μπούκτσης, Μυλωνάς, Φάμπιο (60ό Παπαδημητρίου), Γεωργιάδης, Κεσίδης, Ρόμπης, Σπανδωνίδης, Παπαδόπουλος, Ρακόπουλος, Τσορλίνης (11ο λ.τρ. Δούμτσης), Βλαχόπουλος.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *