Αχέρων και Θεσπρωτός έστειλαν το μήνυμα «Δίνουμε αγάπη, δίνουμε ζωή…» – Βαριά ήττα με 4-1 του Θεσπρωτού

Share Button

Ρεπορτάζ-Φωτογραφίες: www.gosports.gr

ΠΑΣ Αχέρων και Θεσπρωτός αγωνίστηκαν σήμερα στο Δημοτικό Στάδιο Καναλακίου “Φράξιας” για την μικρή Στάθια, αποδεικνύοντας τόσο οι ομάδες όσο και ο κόσμος που έδωσε το παρόν με έμπρακτο τρόπο ότι αποτελούν μια αγκαλιά για τον συνάνθρωπό τους που αντιμετωπίζει προβλήματα.

Τιμή μας να περιγράφουμε τέτοιους αγώνες και να βλέπουμε τον κόσμο να αγκαλιάζει και να στηρίζει τέτοιες κινήσεις, αφού τέτοιες δράσεις φέρνουν ελπίδα για σημαντικές αλλαγές γύρω μας και αφύπνιση και ευαισθητοποίηση της κοινωνίας και πάντα εμείς θα είμαστε αρωγοί σε αυτές. Άλλωστε ο αθλητισμός είναι πολιτισμός και στην περιοχή του Καναλακίου έχουν αποδείξει πολλές φορές ότι είναι δίπλα στον συνάνθρωπο που δοκιμάζεται, με όποιον τρόπο μπορούν, βάζοντας κάθε φορά ένα λιθαράκι στην όποια προσπάθεια.

ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου vs Α.Σ. Θεσπρωτός (Φ) – Photo Βασίλης Κούρκουλας

 

Ο αγώνας έγινε υπό την αιγίδα του ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου και πραγματοποιήθηκε για την οικονομική ενίσχυση της 14χρόνης Στάθιας, η οποία αντιμετωπίζει ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας και νοσηλεύεται εκτάκτως στην Αθήνα.

Για τραπεζικές καταθέσεις στους παρακάτω λογαριασμούς:

GR4501713070006307162156373
TΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ Χρ. Μπόχτης

GR5301104720000047274772012
ΕΤΕ Ζ. Μάνιου

ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου 2024-25 – Photo Βασίλης Κούρκουλας

 

Στο αγωνιστικό κομμάτι και οι δυο πάτησαν καλά στο χορτάρι με τον ΠΑΣ Αχέρων στο 5΄να ανοίγει το σκορ με τον Βέρμπη με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι για το 1-0, ενώ ο Θεσπρωτός απάντησε στο 9΄με γκολ του Γούλα, 1-1.  Στη συνέχεια και οι δυο ομάδες έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους με αρκετές φάσεις και καλό ποδόσφαιρο αλλά με την μπάλα να μην κάνει σε κανέναν το χατίρι και το σφύριγμα του διαιτητή Ρούσσου να τους στέλνει στα αποδυτήρια με σκορ 1-1.

Α.Σ. Θεσπρωτός 2024-25 – Photo Βασίλης Κούρκουλας

 

Στην επανάληψη το ίδιο σκηνικό και από τις δυο ομάδες παρότι παίζουν σε διαφορετική κατηγορία, ο ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου στην Α΄ΕΠΣ Π-Λ ενώ ο Θεσπρωτός στην Γ΄ Εθνική κατηγορία. Στο 62΄ο Βέρμπης κάνει το 2-1 με ωραία κεφαλιά ενώ μόλις ένα λεπτό μετά ο Μπέλλος βρίσκει δίχτυα για το 3-1. Την τελευταία πινελιά του αγώνα έβαλε ο Παππάς στο 92΄ για το τελικό 4-1.

Εξαιρετική εμφάνιση για τους γηπεδούχους απέναντι σε μια ιστορική ομάδα μεγαλύτερης κατηγορίας, αφήνοντας πολλές υποσχέσεις για το τι θα δούμε από αυτούς τόσο στη συνέχεια των φιλικών, όσο και στο πρωτάθλημα.

Διαιτητής: Νίκος Ρούσσος

Βοηθοί: Άγγελος Τσόγκας – Θεοδώρα Σφονδύλη

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *