ΔΕΗ: Τη Δευτέρα λήγει η προθεσμία για τη ρύθμιση των οφειλών

Share Button

deiΤην ερχόμενη Δευτέρα 31 Οκτωβρίου λήγει, μετά την παράταση που δόθηκε, η προθεσμία  προς τους οφειλέτες της ΔΕΗ προκειμένου να προχωρήσουν στη ρύθμιση των ληξιπρόθεσμων οφειλών τους προς την επιχείρηση.

Όπως προβλέπεται, ο διακανονισμός θα γίνεται:

– σε 36 μηνιαίες δόσεις

– χωρίς προκαταβολή

Στη ρύθμιση αυτή έχουν τη δυνατότητα να προσχωρήσουν και οι πελάτες που έχουν ήδη διακανονίσει τις οφειλές τους πριν την 01.04.2016, ενώ εξαιρούνται περιπτώσεις πελατών με ρευματοκλοπή. Όσον αφορά την καταβολή της 1ης δόσης αυτή θα πραγματοποιείται με την έγκριση του διακανονισμού, ενώ η η επανασύνδεση θα γίνεται με προκαταβολή ίση με το 15% της οφειλής και η εξόφληση του υπολοίπου σε 12 δόσεις.

 

Να σημειωθεί ότι στη ρύθμιση των 36 δόσεων έχουν ενταχθεί περισσότεροι από 400.000 πελάτες, με οφειλές άνω του 1,1 δισ. ευρώ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *