Επιστρέφει στο σπίτι του ο Θεσπρωτός την Κυριακή-Κάλεσμα της διοίκησης στον κόσμο

Share Button

ThesprotosfcΣτην φυσική του έδρα επιστρέφει ο Θεσπρωτός την Κυριακή για τον κρίσιμο αγώνα με τον Εθνικό Φιλιππιάδας. Οι εργασίες αντικατάστασης του…ταλαιπωρημένου χλοοτάπητα ολοκληρώθηκαν και οι “κίτρινοι” για πρώτη φορά την φετινή χρονιά θα αγωνιστούν στο σπίτι τους σε ένα παιχνίδι που η νίκη αποτελεί μονόδρομο μετά το άσχημο ξεκίνημα και την πενιχρή συγκομιδή τους ενός βαθμού στα τέσσερα πρώτα παιχνίδια.

Η διοίκηση του συλλόγου εξέδωσε ανακοίνωση ζητώντας από τον κόσμο να δώσει βροντερό παρών και να σταθεί στο πλευρό των ποδοσφαιριστών του Λάζαρου Σέμου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση που εξέδωσε η διοίκηση:

“Το Δ.Σ. του ΑΣ ΘΕΣΠΡΩΤΟΣ καλεί τους φίλους της ομάδας να την ενισχύσουν στο σημαντικό τοπικό ντέρμπι που θα δώσει ο Θεσπρωτός την Κυριακή 07-10-2016 και ώρα 16:00 στο Δημοτικό Στάδιο Ηγουμενίτσας με τον Εθνικό Φιλιππιάδας.

Η ομάδα μας επιστρέφει στη φυσική της έδρα, στην οποία θα αγωνιστεί για πρώτη φορά φέτος και χρειάζεται τη στήριξη των φιλάθλων της Ηγουμενίτσας αλλά και όλου το νομού σε αυτό το δύσκολο παιχνίδι”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *